Nejlépe vstřebatelný hořčík

Nejlépe vstřebatelný hořčík

Proč je ReMag nejlépe vstřebatelný hořčík a proč má pro mnoho lidí ohromnou hodnotu.

Skutečná hodnota přípravku ReMag

Na rozdíl od většiny doplňků stravy nebo přírodních léčivých přípravků je ReMag jedním z mála doplňků, které vyvinul lékař - nikoli firma s doplňky stravy - což zásadním způsobem ovlivňuje to, co můžete očekávat v kvalitě a účinnosti!

Doktorka Deanová je jedním z předních světových odborníků na suplementaci a léčbu hořčíkem a jedním z mála lékařů, kteří si vybudovali celou svou kariéru na vzdělávání veřejnosti o výhodách terapeutického použití hořčíku jako alternativy k lékům.

Možná tedy už nyní můžete tušit, proč je ReMag tak výjimečný.

Výhody přípravku ReMag

  1. ReMag je absorbován na buněčné úrovni.
  2. ReMag je v tekuté formě a je velmi snadno použitelný.
  3. ReMag nepůsobí projímavě.
  4. Přípravek ReMag lze použít jako transdermální hořčíkovou terapii - nevoní ani nezanechává mastné zbytky na kůži nebo oděvu.
  5. Protože ReMag nevyžaduje trávení, je preferován mnoha lidmi, kteří mají trávicí potíže.
  6. Bylo prokázáno, že ReMag poskytuje okamžitou úlevu od běžných příznaků nedostatku hořčíku [křeče, bolesti hlavy, zánět, nespavost].
  7. Bylo prokázáno, že ReMag je velmi úspěšný při zmírňování příznaků spojených s fibrilací síní.
  8. Ukázalo se, že ReMag je vysoce účinná náhrada pro osoby, které potřebují intravenózní hořčík.
  9. RnA ReSet vyrábí produkt ReMyte, vysoce vstřebatelný multiminerál, vyrobený stejnou technologií jako ReMag.

Vzhledem k velkému úspěchu mezi nepřeberným množstvím uživatelů každé věkové skupiny, zdravotního stavu, zeměpisné polohy, životního stylu, přístupu k fyzické kondici a stupni či úrovni wellness můžete ReMag a produkty RnA ReSet používat s absolutní důvěrou.

Proč je ReMag nejlépe vstřebatelné magnesium

V průběhu času nás mnoho našich zákazníků žádalo o porovnání přípravku ReMag s ostatními doplňky na trhu. Plně to chápeme, proč byste měli utrácet za drahé minerální produkty a neměli srovnání s ostatními.

Bohužel nemůžeme komentovat produkty vyráběné jinými společnostmi. Naše znalosti jsou koneckonců výhradně zaměřeny na naše výrobky a na to, jak je používat.

To, co můžeme říci, je toto. U minerálů znamená větší stabilita větší absorpci. Čím déle může minerální iont zůstat stabilní a nevázaný s jiným iontem ve sloučenině, tím větší šance je, že vstoupí do buňky.

Jak se vyrábí nejlépe vstřebatelný hořčík

18-stupňový patentovaný proces, kterým prochází magnézium v ReMagu, ho činí pikometrickým, stabilizovaným a iontovým, což znamená, že snadno vstupuje do buněk. Minerální ionty jsou téměř okamžitě absorbovány.

Snadno vstupuje do buňky

Nejspíš žádná jiná společnost na světě se nezaměřuje na stabilitu jako klíčový faktor absorpce, a protože tento specializovaný proces je vlastnictvím RnA Reset, nikdo jiný jej nemůže použít. Minerální sloučeniny se ve vodě přirozeně rozkládají na ionty, ale okamžitě se váží zpět k jinému iontu, aby vytvořily sloučeninu. Klíčem k úspěchu přípravku ReMag je jedinečný proces stabilizace iontů, díky kterému je plně absorbován na buněčné úrovni.

Upozornění !
Tyto stránky jsou pouze informativní a nelze je použít jako náhradu za rady lékařů.
Kategorie

Rychlá navigace
Odmítnutí odpovědnosti !
Neošetřujeme, nediagnostikujeme, neléčíme ani se nepokoušíme předcházet nemocem a žádné rady ani tvrzení zákazníků, kteří nám zanechali hodnocení v žádném případě nenaznačuje žádný zdravotní výsledek díky používání našich produktů. Výsledky se budou lišit. Žádná prohlášení obsažená na těchto stránkách nenahrazují lékařské rady, prevenci a léčbu.

Picomineral.cz

ReMineralizujte se! Vysoce vstřebatelné minerály od doktorky Carolyn Dean - RnA ReSet

Aktuality